ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Τηλεφωνικο κεντρο: 210 8812 957

ΠΡΟΙΟΝ ΛΑΔΙ ΚΕΔΡΟΥ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΒΡΩΣΙΜΟ - 100%

14,00 €
In Stock
SKU: 50368
Mumijo_LOGO

ΠΡΩΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ 100gr
Кедровый живичный бальзам 12,5% 100 мл - специалист

My Wishlist
Compare

Ακατέργαστο βρώσιμο λάδι κέδρου - 100%, πρώτης ψυχρής έκθλιψης. Δεν περιέχει συντηρητικά, βαφές ή αρώματα.

Το λάδι κέδρου από την εταιρεία Specialist είναι μια πραγματική φυσική αποθήκη ουσιών απαραίτητων για τον άνθρωπο. Το λάδι κέδρου είναι πλούσιο  σε βιταμίνη Ε , την οποία περιέχει 5 φορές περισσότερο από το ελαιόλαδο. Αυτή η «βιταμίνη της νεότητας» έχει ευεργετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, ομαλοποιεί τα ορμονικά επίπεδα, αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων αίματος, επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και προστατεύει το σώμα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών. 

Το έλαιο κέδρου περιέχει γάμμα-λινολενικό οξύ, το οποίο σπάνια βρίσκεται στη φύση  . Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων αίματος, μειώνει το επίπεδο της «κακής» χοληστερόλης στο αίμα,  ελέγχει το σχηματισμό λιποκυττάρων, επιταχύνει τη διάσπαση των λιπών και βοηθά στην απαλλαγή από το περιττό βάρος.

Περιέχει επίσης ίχνη από:

- βιταμίνες  (Ε, Α ,  ομάδα Β, PP, D ), που συμμετέχουν σε όλες τις κύριες λειτουργίες του σώματος.

- μικροστοιχεία  απαραίτητα για τη διασφάλιση της κανονικής ζωής .

- φωσφολιπίδια  που εμπλέκονται στη μεταφορά λιπών, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης.

Ιδιαίτερη αξία για το προϊόν έχει το σύμπλεγμα  πολυακόρεστων λιπαρών οξέων Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3  ( βιταμίνη F ), τα οποία δεν συντίθενται στον οργανισμό και ως εκ τούτου πρέπει να παρέχονται με τροφή.

Έχουν  θετική επίδραση στις δομές των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και συμμετέχουν ενεργά στη σύνθεση διαφόρων ορμονών, διατηρώντας τη νεότητα, την υγεία και την ομορφιά.

Οδηγίες χρήσης:
1 κουτ. του γλυκού 2-3 φορές την ημέρα.
Χρησιμοποιήστε λάδι κέδρου στο μαγείρεμα . Το λάδι κέδρου θεωρούνταν πάντα μια λιχουδιά. Προσθέτει μια πικάντικη γεύση και ένα λεπτό άρωμα ξηρών καρπών σε σαλάτες λαχανικών, κρύα και ζεστά ορεκτικά.
Χρησιμοποιήστε λάδι κέδρου στην κοσμετολογία .  Το λάδι κέδρου θρέφει τέλεια, επιβραδύνει τη γήρανση, βελτιώνει την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τη νεότητα και την ομορφιά. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι κέδρου στα καλλυντικά σας και αν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά, εφαρμόστε λάδι κέδρου στο κεφάλι σας με κινήσεις μασάζ και ξεπλύνετε με νερό μετά από 15 λεπτά.

Χάρη στην ισορροπημένη σύνθεσή του, η τακτική χρήση ελαίου κέδρου από την εταιρεία Specialist θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, θα διατηρήσει την υγεία και θα προστατεύσει από την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος.

Αντενδείξεις:

Ατομική δυσανεξία.

Συνθήκες αποθήκευσης:

Φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 0 έως 25С και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του καταναλωτή, συνιστάται η αποθήκευση του λαδιού σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για όχι περισσότερο από 3 μήνες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΡΜΟΝΙΑΣ 14-16
ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΤΚ.113 64 ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 8812957
ΚΙΝΗΤΟ: 6947 079 222
WEBSITE: https://mumijo.gr
EMAIL: info@mumijo.gr